Gustari

Gustari

Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt

Bagheta umpluta I

Bagheta umpluta cu sunca si cascaval

Ciuperci umplute a la Suceava

Ciuperci umplute cu verdeata II

Ciuperci umplute cu verdeata I

Ciuperci cu costita si ou

Crema de telemea cu chimen

Crema de telemea cu masline

Ficatei de pasare in aspic

Masline umplute

Oua umplute cu sunca

Oua umplute cu peste cod

Oua umplute cu pasta de ton

Oua umplute cu ficatei de pasare II

Oua umplute cu ficatei de pasare I

Oua umplute cu carne de pasare

Oua umplute cu branza de vaci, telemea si unt

Pasta de avocado

Pasta de branza de vaci si telemea I

Pasta de branza de vaci si telemea II

Pasta de branza de vaci cu unt si ceapa

Pasta de carne

Pasta de creier

Pasta de ficat I

Pasta de ficat II

Pasta de ficat cu ciuperci

Pasta de masline pentru tartine

Pasta de sunca

Pate de ficat de pasare

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s