Tort Linzer


Ingrediente: pentru blat – faina – 310 gr, unt – 310 gr, zahar – 150 gr, nuci – 150 gr, vanilie – 1/2 baton. Pentru crema – nuci – 240 gr, lapte – 150 ml, zahar – 150 gr, unt – 200 gr, 1 lamaie.

Mod de preparare:

Untul se amesteca cu zaharul si vanilia pisata marunt, se adauga faina si nucile maruntite si se framanta bine. Aluatul se imparte in 3 parti, se intind 3 foi si se coc, separat, in forma de tort. Crema se prepara astfel: nucile macinate se oparesc in lapte, se lasa sa se raceasca, se adauga zaharul, untul, coaja rasa de lamaie si zeama de lamaie si se amesteca totul pana ce se obtine o crema spumoasa cu care se umplu foile. Se monteaza tortul si se decoreaza supa dorinta.

tort Linzer

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s