Rulada de pui cu spanac


Ingrediente:

200 gr – piept de pui, 1-2 linguri de branza de vaci, 1-2 linguri de spanac fiert, 3 galbenusuri de ou de prepelita, 2 linguri de ulei de masline.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala bine, se curata de pielita, apoi se bate cu ciocanul pana se obtine o felie de carne potrivita a fi rulata. Spanacul se opareste cateva minute in apa clocotita, se scoate si se scurge bine, apoi se marunteste. Branza de vaci si spanacul se amesteca cu galbenusurile de ou de prepelita pana se obtine o pasta omogena. Pieptul de pui se umple cu aceasta compozitie, se ruleaza si se prinde in scobitori sa nu se desfaca. Rlada astfel obtinuta se unge cu ulei de masline, se aseaza intr-un vas termorezistent cu putina apa si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se serveste pasata sau maruntita.

Acest preparat se recomanda dupa varsta de 9 luni.

rulada pui cu spanac

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s