Piure de curcan cu piersici


Ingrediente:

3-4 piersici, 150 gr piept de curcan, un praf de scortisoara.

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se curata de pielite, se spala bine in apa rece si se pune la fiert. Piersicile se curata de coaja, se taie cubulete mici si se paseaza in blender impreuna cu un praf de scortisoara. Dupa ce pieptul de curcan s-a fiert bine, se scurge de apa, se taie in bucatele mici (sau se paseaza) si se amesteca cu piureul de castane, obtinandu-se astfel o mancarica dulceaga, fina, delicioasa.

Daca are o consistenta prea subtire, acest piure se poate ingrosa cu o lingura de orez fiert.

Se recomanda de la varsta de 8 luni.

curcan cu piersici

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s