Piure de cartofi dulci


Ingrediente:

2 cartofi dulci, apa, lapte matern sau lapte praf.

Mod de preparare:

Cartofii se spala bine si se curata de coaja, se inteapa cu un cutit si se aseaza intr-o tava (eventual pe o folie). Se incalzeste cuptorul la 220 de grade si se tin cartofii la cuptor timp de 40 – 60 de minute, pana se inmoaie. Se scot si se lasa la racit. Apoi se taie in jumatati, se scoate miezul cu o lingura si se paseaza pana cand devine o pasta fina. Se adauga apa, lapte matern sau lapte praf pana ce se ajunge la consistenta potrivita meselor obisnuite ale bebelusului.

Se recomanda peste varsta de 6 luni.

piure de cartofi dulci2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s