Piure de ardei copt cu branza de capra


Ingrediente:

1 ardei gras, rosu si mare, 50 gr de branza de capra pasteurizata.

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul si se aseaza ardeiul intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu. Din 3 in 3 minute se intoarce ardeiul pe toate partile, pana cand se innegreste uniform. Dupa ce s-a copt, se scoate ardeiul , se pune intr-un vas acoperit si se lasa sa stea in aburi pana ce se raceste. Se curata bine de coaja si seminte si se paseaza pana ce devine o pasta fina. Se adauga branza de capra si se amesteca pana ce se omogenizeaza. Se consuma ca atare sau sub forma de tartine.

Se recomanda peste varsta de 10 luni.

pasta de ardei cu branza

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s