Orez cu pui


Ingrediente:

500 gr piept de pui, 1 ceapa, 1 ardei, o jumatate de conserva mica de mazare, 1 cana si jumatate de orez, 500 ml supa de pui, 2 linguri de ulei de masline, un varf de cutit de sare, cateva frunze de patrunjel.

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, se spala si se fierbe intr-un litru de apa in care s-a adaugat un praf de sare. Se fierbe pana ce apa scade la jumatate si se spumeaza bine. Dupa ce s-a fiert se scoate din apa si se taie cubulete. Ceapa si ardeiul se taie julien si se un la calit intr-o tigaie, in ulei de masline si o ceasca din zeama de carne. Dupa ce s-au inmuiat, se pune orezul (spalat bine in cateva ape) si o cana de zeama de carne. De cate ori scade zeama se mai adauga cate o cana pana ce orezul este fiert. Apoi se adauga mazarea si carnita de pui, se mai fierb impreuna cateva minute si se acopera vasul. La servire, se poate presara cu putin patrunjel.

Se recomanda incepand cu varsta de 8 luni.

orez cu pui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s