Ciorbita de vitel


Ingrediente:

200 gr carne de vitel, 1 ceapa, 1 morcov de marime potrivita, 1 pastarnac, 1 ardei, 1 cartof, 2 linguri de orez, un praf de sare si cateva frunze de patrunjel.

Mod de preparare:

Carnea se spala bine in apa rece, se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa (clocotita) cu un varf de cutit de sare. Se spumeaza bine. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele, curatate de coaja, spalate bine sub jet de apa rece si taiate in cubulete mici. Cand s-au fiert, se adauga orezul, ales si spalat. La sfarsit, se ia ciorbita de pe fog si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se recomanda peste varsta de 10 luni. Deoarece este mai tare, carnea de vitel se scoate, se paseaza si se adauga apoi peste zeama.

ciorba de vitel

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s