Ciorbita de dovlecel


Ingrediente:

1 dovlecel, o jumatate de morcov, o jumatate de patrunjel radacina, o jumatate de ardei gras, o ceapa mica, o feliuta de telina, un galbenus de ou, doua linguri de iaurt, un cubulet de unt, un praf de sare.

Mod de preparare:

Legulele se curata de coaja si se spala bine sub jet de apa rece. Radacinoasele se dau pe razatoarea mica, iar ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pun la fiert cu untul si putina sare. Cand sunt aproape fierte, se adauga dovlecelul taiat cuburi mici (si curatat de seminte daca este cazul) si se ai fierb putin impreuna. Separat se bate galbenusul cu iaurtul si se adauga cate o lingura de ciorba pana ce compozitia se incalzeste si se subtiaza. Se ia ciorba de pe foc, se lasa putin la racit si se adauga amestecul de galbenus cu iaurt. Se mai da un clocot amestecand incontinuu.

Se recomanda dupa varsta de 8 luni.

ciorba dovlecei

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s