Pate de ficat de pasare


Ingrediente:

ficat de pasare – 250 gr, 1 ceapa de marime medie, unt – 100 gr, sare, piper, patrunjel verde.

Mod de preparare:

Ficatul se curata de pielite si se spala bine, apoi se pune la fiert impreuna cu ceapa (intreaga sau taiata in 2). Dupa ce s-a fiert, se strecoara, se paseaza (in blender) impreuna cu ceapa, se adauga untul moale, frecat spuma si se potriveste gustul de sare si piper. Se orneaza (sau, dupa preferinta, se poate amesteca) cu patrunjel tocat marunt. Pentru ca la pastrarea in frigider se va intari, este bine sa-l lasati putin moale in timpul prepararii.

pate din ficat de pasare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s