Sos de castraveciori in otet


Ingrediente

Castraveciori in otet – 200 gr, faina – 50 gr, unt – 50 gr, smantana – 100 gr, supa de oase – 400 ml, otet – 30 ml, galbenusuri – 2 buc, sare.

Mod de preparare:

Castravetii se taie cubulete si se pun la fiert in supa de oase amestecata cu otet. Untul se infierbanta, se adauga faina si se calseste fara a se rumeni. Se stinge cu supa si se toarna peste castraveciori, apoi se fierb in continuare. Galbenusurile de ou se amesteca cu smantana, se subtiaza cu restul de supa, se adauga la castraveciori si se fierbe pana ce sosul capata consistenta necesara. Se serveste cu rasol de pasare sau vita.

sos de castraveciori

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s