Ciorba de caprioara


Ingrediente:

carne de caprioara – 500 gr, ceapa – 100 gr, morcovi – 100 gr, telina – 100 gr, patrunjel (radacina) – 50 gr, ulei – 50 gr, orez – 75 gr, rosii – 250 gr, otet – 40 ml, smantana – 200 gr, oua – 2 buc, verdeata – 1 legatura, sare.

Mod de preparare:

Carnea de caprioara se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza de cate ori este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul (fiert separat) si rosiile curatate de coaja si de seminte. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si 2 linguri de otet si se adauga la ciorba. Se potriveste gustul de sare iar la servire se decoreaza cu verdeata.

ciorba de caprioara

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s