Salata de andive


Ingrediente:

andive – 500 gr, ulei – 40 gr, lamaie – 75 gr, sare

Mod de preparare:

Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede, se desfac frunzele sanatoase si se taie fasii lungi. Din ulei, zeama de lamaie, putina apa si sare se prepara un sos care se toarna peste andive fara sa se amestece. Salata de andive se consuma imediat ce a fost preparata.

salata de andive

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s