Tort de castane I


Ingrediente:

pentru blat: oua – 8 buc, piure de castane – 200 gr, faina – 50 gr, zahar – 350 gr, unt – 200 gr, zahar vanilat – 1 plic.

pentru crema: zahar – 200 gr, piure de castane – 150 gr, unt – 200 gr, coniac – 50 m, zahar vanilat – 1 plic

Mod de preparare:

Zaharul se amesteca cu untul, se adauga galbenusurile, unul cate unul, piureul de castane, faina si zaharul vanilat, iar la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma de tort unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca si se taie blatul in 3 foi care se umplu cu crema preparata astfel: se amestec zaharul zi zaharu vanilat cu untul pana ce se obtine o crema de consistenta unei alifii, se adauga piureul de castane si coniacul si se amesteca inca putin. Se decoreaza dupa dorinta.

tort de castane I

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s