Sos alb Andral (dietetic)


Ingrediente:

Lapte – 400 ml faina – 50 gr, unt – 50 gr, sare.

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert. Se desface faina in putin lapte rece si se toarna peste laptele fierbinte. Se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se ia vasul de pe foc si se adauga untul si sarea. Se foloseste la rasoluri de vita, pasare, peste, legume.

sos alb Andral

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s