Sos alb Supreme


Ingrediente:

unt – 50 gr, faina – 50 gr, supa de pasare – 300 ml, smantana – 100 gr, ciuperci uscate – 50 gr, galbenusuri – 2 buc, lamaie – 75 gr, sare.

Mod de preparare:

Se infierbanta untul, se aduga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de pasare (strecurata in prealabil) si se lasa sa fiarba cam 15 minute. la foc domol, amestecandu-se tot timpul. Smantana se amesteca bine cu galbenusurile de ou, ciupercile uscate (si maruntite) si zeama de lamaie, se adauga la sos si se fierb impreuna pana ce capata consistenta. Apoi se strecoara. Se foloseste la preparate din peste sau carne de pasare.

sos alb Supreme

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s