Sos alb Mornay


Ingrediente:

Sos alb Bechamel (vezi reteta aici) – 400 gr, smantana – 100 gr, galbenusuri – 2 buc, cascaval – 75 gr, sare.

Mod de preparare:

Sosul alb Bechamel se amesteca cu smantana si se fierba 10 minute, se ia de pe foc si se raceste putin. Se adauga galbenusurile si se bate cu un tel pentru ca galbenusurile sa nu se taie, se potriveste gustul de sare si se mai fierbe putin. Dupa ce sosul se toarna peste preparatul ce urmeaza a fi dat la cuptor, se poate presara deasupra cu cascaval. Este folosit la pregatirea preparatelor din peste, legume, oua sau paste.

sos alb Mornay

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s