Sos alb cu usturoi


Ingrediente:

unt – 50 gr, faina – 50 gr, supa de oase – 300 ml, smantana – 100 gr, otet – 20 m, usturoi – 20 gr, sare.

Mod de preparare:

Untul se infierbanta, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu smantana amestecata cu supa de oase si otet si se lasa sa fiarba. Se pune usturoiul pisat, se potriveste gustul de sare si se fierbe in continuare, pana ce sosul are consistenta dorita, apoi se strecoara. Se foloseste la preparate de vita, peste sau pasare.

sos alb cu usturoi

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s