Sos alb cu smantana


Ingrediente:

unt – 50 gr, faina – 50 gr, lapte – 200ml, smantana – 300 ml, sare.

Mod de preparare:

Se infirbanta untul si se adauga faina fara a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adauga smantana si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe cac 15-20 de minute la foc mic si se potriveste gistul de sare. Se foloseste la conopida, fasole verde, cartofi, ciuperci, alte legume.

sos alb cu smantana

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s