Sos alb cu oua pentru peste


Ingrediente:

unt – 50 gr, faina – 50 gr, supa de oase – 400 ml, oua – 4 buc, lamaie – 50 gr, piper, sare.

Mod de preparare:

Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni, se stinge cu supa de oase fierbinte, se amesteca bine si se fierbe, la foc mic, 15-20 de minute. Ouale se fierb, se curata, se toaca marunt si se pun in sos impreuna cu zeama de lamaie, apoi se potriveste gustul de sare si piper. Se consuma cald, la preparate din peste.

sos alb cu oua pentru peste

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s