Pasta de ficat II


Ingrediente:

Ficat de porc – 300 gr, ceapa – 1500 gr, unt – 150 gr, untura – 50 gr, piper, sare

Mod de preparare:

Ficatul se curata bine de pielite, se taie bucati, se opareste si se scurge bine. Ceapa se toaca marunt, se caleste in untura, se adauga ficatul si se prajesc impreuna sub capac, pana ce ficatul este gata. Se ia vasul de pe foc iar compozitia se trece prin masina de tocat, se doua ori. Se adauga untul, sarea si piperul si se amesteca pana ce se obtine o pasta spumoasa si omogena. Se foloseste la tartine.

pasta de ficat II

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s