Pasta de ficat I


Ingrediente:

ficat de porc – 300 gr, unt – 100 gr, smantana – 100 gr, oua – 3 buc, piper, sare.

Mod de preparare:

Ficatul se curata de pielite, se fierbe in apa fara sare, se trece de 2-3 ori prin masina de tocat. Se adauga galbenusurile fierte, untul frecat spuma, smantana, sarea si piperul si se amesteca pana ce compozitia se omogenizaza. Se foloseste la tartine.

pasta de ficat

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s