Pasta de ficat cu ciuperci


Ingrediente:

ficat de porc – 400 gr, ciuperci – 500 gr, ceapa – 250 gr, untura – 50 gr, unt – 100 gr, sare, piper.

Mod de preparare:

Ficatul se curata de pielite, se taie in bucati si se opareste. Ceapa se toaca marunt, se caleste in untura, se adauga ficatul si se prajeste sub capac pana ce ficatul este gata. Ciupercile se curata, se spala, se fierb 15 minute, se lasa sa se scurga. Se taie fasii si se calesc in 50 gr de unt. Se amesteca ficatul, ceapa si ciupercile si se trec prin masina de tocat. Se adauga restul de unt si se amesteca pana ce compozitia devine spumoasa. Se potriveste gustul de sare si piper si se foloseste la prepararea tartinelor.

pasta de ficat cu ciuperci

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s