Pasta de creier


Ingrediente:

creier de porc sau de vaca – 500 gr, ulei – 100 gr, lamaie – 50 gr, piper, sare

Mod de preparare:

Se lasa creierul sa stea 2 ore in apa ca sa se dizolve sangele, se opareste putin, se scoate si se curata de pielite. Si fierbe apoi timp de 20 de minute in apa cu sare. Se marunteste bine, se adauga uleiul picatura cu picatura amestecandu-se ca la maioneza. Se condimenteaza cu piper macinat, sare si zeama de lamaie. Se foloseste la tartine.

???????????????????????????????

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s