Pasta de carne


Ingrediente:

friptura de porc rece – 300 gr, unt – 100 gr, mustar – 200 gr, verdeata – 1/2 leg, piper, sare.

od de preparare:

Carnea se trece de 2-3 ori prin masina de tocat, se adauga untul frecat spuma, mustarul si verdeata tocata marunt, se amesteca bine pana se obtine o pasta omogena. Se potriveste gustul de sare si piper. Se foloseste pentru tartine.

pasta de carne

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s