Pasta de branza de vaci si telemea II


Ingrediente:

Branza de vaci – 300 gr, telemea – 100 gr, unt – 100 gr, smantana – 100 gr, boia de ardei dulce.

Mod de preparare:

Telemeaua se da pe razatoare, se adauga branza de vaci aestecata cu smantana, untul frecat spuma si boiaua de ardei dule si se amesteca pana se obtine o pasta fina si omogena. Se foloseste pentru tartine.

pasta de branza si telemea cu smantana

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s