Pasta de branza de vaci si telemea I


Ingrediente:

branza de vaci – 300 gr, telemea – 100 gr, unt – 100 gr, chimen macinat – 10 gr.

Mod de preparare:

Se amesteca bine branza de vaci, telemeaua data pe razatoare, untul frecat spuma si chimenul macinat, pana ce se obtine o pasta fina si omogena. SE pune la frigider. Se fososeste la prepararea tartinelor sau se pot umple cu ea ardei grasi.  Se serveste ca aperitiv.

pasta de branza si telemea cu chimen

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s