Crema de telemea cu chimen


Ingrediente:

telemea – 200 gr, unt – 150 gr, smantana – 100 gr, chimen – 10 gr.

Mod de preparare:

Untul se amesteca cu telemeaua data pe razatoare, apoi cu smanatana si chimenul macinat foarte fin, pana ce se obtine o pasta omogena. Se foloseste la prepararea tartinelor sau se pot umple rosii, adrei grasi, castraveti verzi.

pasta telemea cu chimen

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s