Inghetata de ciocolata


Ingrediente:

zahar – 150 gr, lapte – 150 ml, oua – 2 buc, cacao – 25 gr, zahar vanilat – 1 plic, frisca – 500 gr

Mod de preparare:

Se amesteca bine zaharul, cu laptele si ouale, se pune la foc mic si se amesteca pana ce ajunge la fierbere. Se ia vasul de pe foc, se raceste si se adauga cacaua, putin cate purin, iar la sfarsit se adauga zaharul vanilat. Dupa dorinta, se pot adauga 2 linguri de coniac sau lichior. Dupa ce s-a racit complet, se amesteca cu frisca batuta, se toarna in forme de inghetata si se da la congelator pentru 3 ore.

inghetata de ciocolata

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s