Inghetata cu nuca


Ingrediente:

Zahar – 180 gr, apte – 130 ml, oua – 2 buc, zahar vanilat – 1 plic, nuci – 100 gr, coniac – 40 ml, frisca – 500 gr.

Mod de prepare:

Se amesteca bine zaharul, cu laptele si ouale, se pune la foc mic si se amesteca pana ce ajunge la fierbere. Se ia vasul de pe foc, se raceste putin si se adauga zaharul vanilat, coniacul si nucile usor prajite in cuptor, apoi maruntite. Se lasa sa se raceasca complet, se toarna compozitia peste frisca amestecandu-se usor. Se toarna in forme de inghetata si se tin la congelator timp de 3 ore.

inghetata de nuci

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s