Inghetata de portocale


Ingrediente:

zahar – 200 gr, lapte – 160 ml, oua – 2 buc, zahar vanilat – 1 plic, frisca batuta – 500 gr, portocale – 400 gr.

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul, laptele si ouale se fierbe compozitia la foc mic, amestecandu-se tot timpul, se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca complet. Se curata portocalele de coaja, se desfac in felii, se indeparteaza pielitele albe, se scot samburii si se taie in feliute subtiri, care se adauga la compozitie dupa ce aceasta s-a racit complet. Dupa ce s-a racit, se toarna compozitia peste frisca si se amesteca usor. Se toarna in forme de inghetata si se da la congelator pentru 3 ore.

inghetata de portocale

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s