Inghetata de caise


Ingrediente:

zahar – 200 gr, lapte – 160 ml, oua – 2 buc, zahar vanilat – 1 plic, caise curatate de coaja si samburi – 250 gr, frisca batuta – 500 gr.

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu laptele si ouale si se fierb la foc mic. Se ia vasul de pe foc si se adauga zaharul vanilat. Dupa ce compozitia s-a racit, se adauga caisele (fara coaja si samburi), foarte bine maruntite (sau pasate). Se toarna compozitia peste frisca si se amesteca usor cu telul. Se toarna compozitia in forme de inghetata si se da pentru 3 ore la congelator.

inghetata de caise

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s