Inghetata cu capsuni


Ingrediente:

zahar – 180 gr, lapte – 160 ml, oua – 2 buc, zahar vanilat – 1 plic, capsuni – 200 gr, frisca – 500 gr.

Mod de preparare:Se amesteca zaharul, laptele si ouale pana ce compozitia s-a omogenizat. Apoi se pune la foc si se amesteca  pana ce incepe sa fiarba, se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca complet. Dupa ce s-a racit, se adauga fructele zdrobite. Se toarna compozitia peste frisca batuta si se amesteca usor cu telul. Se toarna compozita in forme de inghetata si se da pentru 3 ore la congelator.Dupa dorinta, odata cu zaharul vanilat se pot pune si doua linguri de coniac.

inghetata de capsuni

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s