Inghetata cu cafea


Ingrediente:

zahar – 180 gr, lapte – 160 ml, cafea solubila – 1 lingurita, oua – 2 buc, zahar vanilat – 1 plic, frisca batuta – 500 gr.

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul, laptele, cafeaua solubila (ness) si ouale, se fierbe compozitia amestecandu-se tot timpul se ia de pe foc , se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca complet. Se toarna compozitia peste frisca si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de inghetata si se dau la congelator pentru 3 ore.

inghetata de cafea

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s