Pasta de branza de vaci cu ceapa


Ingrediente:

Branza de vaci – 300 gr, unt – 150 gr, smantana – 100 gr, ceapa – 100 gr, boia de ardei dulce – 2 gr, sare.

Mod de preparare:

Branza de vaci se amesteca cu untul, smatana, sarea si boiaua de ardei pana ce se obtine o pasta omogena. Se adauga ceapa tocata marunt si se amesteca. Cu pasta astfel obtinuta se pot face sandvisuri, tartine.

crema branza cu ceapa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s