Oua umplute cu sunca


Ingrediente:

Oua – 8 buc, unt – 50 gr, sunca presata (sau salam) – 200 gr, castraveti in otet – 75 gr, zeama de lamaie – 75 gr, mustar – 20 gr, verdeata – ½ leg, piper, sare.

Mod de preparare:

Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, in lung si se scot galbenusurile. Acestea se maruntesc, se amesteca cu mustarul, zeama de lamaie si untul. Castravetii se taie cubulete mici si se scurg bine, iar sunca (sau salamul) se trec prin masina de tocat. Se amesteca totul si cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Se aseaza pe un platou, se presara cu verdeata si se decoreaza dupa dorinta.

oua cu sunca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s