Oua umplute cu peste cod


Ingrediente:

Oua – 8 buc, ulei – 150 gr, zeama de lamaie – 50 gr, peste cod fiert – 200 gr, mustar – 20 gr, verdeata – ½ leg, piper, sare.

Mod de preparare:

Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, in lung si se scot galbenusurile. Acestea se maruntesc, se amesteca cu mustarul, zeama de lamaie si pestele dat prin masina de tocat. Se adauga uleiul care se pune picatura cu picatura si se amesteca pana se obtine o pasta spumoasa. Se potriveste gustul de sare si piper. Cu pasta astfel obtinuta se umplu jumatatile de ou. Se aseaza pe un platou, se presara cu verdeata si se decoreaza dupa dorinta.

oua cu cod

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s