Oua umplute cu pasta de ton


Ingrediente:

Oua – 8 buc, ton – 100 gr, unt – 50 gr, zeama de lamaie – 50 gr, piper, sare.

Mod de preparare:

Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, in lung si se scot galbenusurile. Acestea se farama cu furculita si se amesteca cu zeama de lamaie, tonul bine maruntit, untul frecat spuma, sare si piper. Cu pasta astfel obtinuta se umplu jumatatile de ou. Se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta, de preferinta cu o feliuta de lamaie decojita.

oua cu ton

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s