Oua umplute cu ficatei de pasare II


Ingrediente:

Oua – 10 buc, ficatei de pasare – 200 gr, unt – 100 gr, ceapa – 50 gr, verdeata – 1 leg, sare, piper.

Mod de preparare:

Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, in lung si se scot galbenusurile. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, se adauga ficateii de pasare si se calesc inca putin impreuna. Se lasa la racit, apoi se trec prin masina de tocat, se adauga galbenusurile frecate cu untul si se amesteca totul pana se obtine o pasta omogena. Se potriveste gustul de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se presara cu verdeata, se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta. Se poate folosi, in loc de ficat de pasare, ficat de porc.

oua umplute cu ficat 2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s