Oua umplute cu ficatei de pasare I


Ingrediente:

Oua – 10 buc, ficatei de pasare – 200 gr, unt – 100 gr, patrunjel verde – 1 leg, sare, piper.

Mod de preparare:

Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, in lung si se scot galbenusurile. Acestea se maruntesc impreuna cu ficatul de pasare fiert, apoi se adauga untul, sarea si piperul. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se presara cu verdeata, se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.

Se poate folosi, in loc de ficat de pasare, ficat de porc.

oua umplute cu ficat 1

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s