Oua umplute cu carne de pasare


Ingrediente:

Carne de pasare fiarta – 300 gr, oua – 10 buc, zeama de lamaie – 50 gr, mustar – 20 r, unt – 50 gr, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea de pasare fiarta se da de doua ori prin masina de tocat. Ouale se fierb, se curata, se taie in doua, in lung si se scot galbenusurile. Acestea se maruntesc, se amesteca cu carnea, zeama de lamaie, mustarul si untul, pana ce se obtine o pasta omogena. La sfarsit se potriveste gustul cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.

oua umplute cu pui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s