Oua umplute cu branza de vaci, telemea si unt


Ingrediente:

Oua – 10 buc, branza de vaci proaspata – 250 gr, telemea – 50 gr, unt – 125 gr, marar verde – 1 leg, boia de ardei dulce – 5 gr.

Mod de preparare:

Se fierb ouale, se lasa la racit, se curata si se taie in jumatate. Se scot galbenusurile care se amesteca cu untul, branza de vaci, telemeaua si boiaua de ardei pana ce se obtine o pasta spumoasa. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua, se aseaza pe un platou si se decoreaza dupa dorinta.

oua unplute cu branza

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s