Masline umplute


Ingrediente:

Masline – 600 gr, telemea – 100 gr, unt – 100 gr, boia de ardei dulce – 2 gr.

Mod de preparare:

Maslinele se tin mai multe ore in apa calduta pentru a se desara. Apoi se scot samburii cu o lingurita de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua pana se obtine o crema spumoasa. Se pune compozitia intr-un pos cu spit de dimensiuni mici si se umplu maslinele. Se servesc ca atare sau se folosesc la decorat preparate reci.

masline umplute

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s