Bagheta umpluta cu sunca si cascaval


Ingrediente:

Bagheta – 1 buc, cascaval – 50 gr, salam – 100 gr, sunca presata – 100 gr, gogosari in otet – 50 gr, castraveti in otet – 50 gr, unt – 50 gr, oua – 3 buc, marar verde – 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Se taie cele doua capete ale baghetei si cu ajutorul unui cutit se goleste de miez. Cascavalul, sunca, salamul, gogosarii si castravetii sse taie cubulete mici. Se adauga mararul tocat marunt, ouale fierte si tocate, untul frecat spuma, putin sare si se amesteca totul bine. Cu aceasta compozitie se umple bagheta, se aseaza intr-o tava si se da a cuptor la foc iute timp de 10 min. Se scoate din cuptor si se taie felii. Se consuma calda.

bagheta umpluta II

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s