Supa crema de morcovi


Ingrediente:

Morcovi – 1 kg, faina – 100 gr, unt – 150 gr, ceapa – 150 gr, oua – 2 buc, lapte – 150 ml, paine – 150 gr, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 100 gr de unt. Se adauga faina iar dupa cateva minute se pun si morcovii dati pe razatoare si se calesc impreuna. Se stinge cu supa de oase si se lasa la fiert cam 30 de min. Se paseaza si se pune din nou la fiert impreuna cu restul de supa. Galbenusurile se amesteca cu laptele, se adauga la crema si se mai fierbe cateva minute. La sfarsit, se potriveste gustul de sare. Painea se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt topit si se rumenesc la cuptor. Crema se serveste cu crutoanele astfel obtinute si putin unt topit.

crema morcovi

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s