Supa crema de mazare


Ingrediente:

Mazare fiarta – 600 gr, supa de oase – 2 l , ceapa – 150 gr, unt – 150 gr, faina – 100 gr, oua – 2 buc, lapte – 150 ml, paine – 150 gr, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 100 gr de unt. Se adauga faina, se calesc putin impreuna apoi se pune mazarea. Se mai calesc putin impreuna cu mazarea apoi se sting cu supa de oase si se mai lasa la fiert 30 min. Se paseaza totul, se amesteca cu restul de supa si se pune din nou la fiert. Galbenusurile se amesteca cu laptele, se adauga la crema si se mai fierbe cateva minute. La sfarsit, se potriveste gustul de sare. Painea se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt topit si se rumenesc la cuptor. Crema se serveste cu crutoanele astfel obtinute si putin unt topit.

crema mazare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s