Supa crema de legume I


Ingrediente:

Morcovi – 300 gr, patrunjel radacina – 200 gr, telina – 200 gr, ceapa – 150 gr, faina – 50 gr, lapte – 400 ml, unt – 200 gr, lamaie – 1 buc, paine – 150 gr, sare.

Mod de preparare:

Morcovii, patrunjelul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt, se calesc toate in 75 gr de unt si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert (30 min) se paseaza, se adauga sosul alb pregatit din 50 gr unt, faina si laptele si se fierb in continuare inca 20 min. Se ia vasul de pe foc, se adauga zeama de lamaie si se potriveste gustul de sare. Painea se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt topit si se rumenesc la cuptor. Crema se serveste cu crutoanele astfel obtinute si putin unt topit.

crema legume I

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s