Supa crema de conopida II


Ingrediente:

Conopida – 1 kg, supa de oase – 2 l, ceapa – 150 gr, faina – 75 gr, lapte – 200 ml, unt – 150 gr, oua – 2 buc, paine – 150 gr, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in 100 gr unt. Se adauga faina si conopida (desfacuta bucatele si spalata bine in prealabil) si se mai calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu supa de oase si se pune la fiert. Dupa ce legumele sunt fierte, se paseaza si se amesteca cu restul de supa. Galbenusurile se amesteca cu laptele, se adauga la crema si se mai fierbe cateva minute. La sfarsit, se potriveste gustul de sare. Painea se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt topit si se rumenesc la cuptor. Crema se serveste cu crutoanele astfel obtinute si putin unt topit.

crema conopida II

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s