Supa crema de cartofi


Ingrediente:

Cartofi – 1 kg, ceapa – 100 gr, faina – 50 gr, lapte – 150 ml, oua – 2 buc, supa de oase – 2 l, paine – 150 gr, unt – 150 gr, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se caleste in 100 gr unt, se adauga cartofii taiati felii si se calesc impreuna. La sfarsit se pune faina. Se stinge cu supa de oase, se lasa sa fiarba 30 min, se paseaza si se pune vasul din nou la fiert impreuna cu restul de supa de oase si galbenusurile amestecate cu laptele si subtiate cu supa. La sfarsit, se potriveste gustul de sare. Painea se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt topit si se rumenesc la cuptor. Crema se serveste cu crutoanele astfel obtinute si putin unt topit.

crema de cartofi

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s