Sos alb III


Ingrediente:

Unt – 50 gr, faina – 50 gr, supa de oase – 350 ml, sare.

Mod de preparare:

Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de oase si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa fiarba 15 – 20 min la foc domol, se potriveste gustul de sare, se strecoara printr-o sita marunta. Se foloseste in special pentru ciulamaua de pasare.

sos alb III

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s